Followers

Saturday, 3 November 2012

Grab One...

time malam raye aji...(sesi membako)
takde gambar lontong dgn rendang sebab lupe nak tangkap...hehe








sesi kami kat pinggiran teluk....

Thursday, 13 September 2012

Grab The Stick.....

hai pe kabar annyonghaseyo...pe kabar sume mesti korang baik-baik je kan kalo tak nape leh online pulak kan mata korang tu....ok nak cite pasal stress management masing2 la kan,aku ne kalo stress ati tak sedap sikit je kan mesti tido...ari tu final exam then aku memang takleh nak study langsung la sepatah haram pon tak masuk dalam kepala otak aku,then pe lagi tido la keje nye even aku memang ade la wat keje part time hehehehe

ok2 tapi bukan ne yang aku nak cite tapi mengenai kisah esok dan seterusnye...selasa ne aku akan mula posting di kelana jaya medical center,and guest what betapa banyaknye baju putih yang telah aku sediakan hehe termasuk la baju under kolej aku 2 pasang and yang selainnya adalah tajaan aku sendiri la...degup jantung ku dup dap lub dub dah bunyi nye...mane tak nye mak ooi aku takut gile ne nak gi posting yang pertama ne,bukan pe takut tak dapat ketchup nanti(opps betul ke ejaan ne macam kicap je bunyinye)



and ne finally memang keterujaan aku la selepas hampir 2 tahun aku berusaha but little scared la,mudah-mudahan dipermudahkan oleh-Nya...amin


opps ne juz baru nak g clinical posting je taw,lom keje lg...kalo dah keje takde mende la nak pakai siap ade logo kolej terang tang tang lagi tu...doa kan ye....



Wednesday, 12 September 2012

Merdeka Season

salam sejahtera maaf la bz tersekalian yg amat sangat sampai lame tak meng-update kan diri...ngehee
ok la ne aku nak cite psl sambutan kemerdekaan ari tu,ok2 aku tau ok dah seminggu berlalu tapi rasenye tak terlambat utk aku mengucapkan selamat hari KEMERDEKAAN yang ke 55,huahuahua bangga tak aku jadi rakyat Malaysia neh kan....hehehe puji la cikit


haha bangga tak bangga aku dpt tangkap gambar PM kite depan,ngeheee tepuk la tangan sikit tu


uih tinggi nye sampai menampak kan kependekan diriku ne...kuang kuang



ne ngah ucapan persembahan mende tah,aku pon tak dengar sebab bising sangat la..


ne waktu petang nye mase aku baru sampai sane...


tinggi tak tinggi kan tempat aku duduk tu,sangat menCABAR tu...pdhal aku dah la gayat,seram sejuk je nak pi tempat duduk tu...


cantik kan,i LOVE u Malaysian lol......!!!!!

Sunday, 8 July 2012

Saturday..

salam,baru lek dari keje kat jalan p.ramlee then mestilah kene lalu kat klcc kan yela kan balek kene naik tren kan betol tak...so lalu2 sane then rase pelik la nape ade orang banyak sangat ne n kecoh2 so bile aku lalu la pulak ade kete sport ke,lahai...dgn muke blur campur wat tak taw so aku pon tangkap la sekali sikit je la..ne hah pic die...first time tengok depan2 neh...

Friday, 18 May 2012

Mampukah Aku....


Photographer,mampu kah aku menjadi sebahagian dari nya...?

p/s: 1 of my wishlist..

Thursday, 17 May 2012

Ade Style Tak....?

video

salam,sume para hadirin semoga sihat senantiasa..hari ne saya nak update pasal si penyanyi Alexander Rybak yang dari Eropah ne a.k.a bersame 3 si gadis pengiring..memang takleh nak cakap ape la kan sebab bagi aku la..ok bagi akula die ne penyanyi yang ade style,suke main violin (dalam ayat Melayu-Biola)...pandai betol seyh die main violin,bukan la aku nak puji ape kan tapi kan kan ayat macam iye-iye jerr (yang sebenarnye impian aku tingin nak belajar violin pon,~ngehh ngehh)..ade hati lagi tu aku berangan...eh eh cuke ati la,tak salah kan kalo kite nak berangan siket kan kan-bek cepat korang angguk,kang tak pasal-pasal aku sekeh kang(peace no war-V)...

Monday, 14 May 2012

Happy Mother's Day


sempena hari ibu ne,memang ramai rata2 yang tak kurang nye yang menyambut bersame ibu masing2..tak kurang jugak yang membelikan bunga ros,kek and ade anak yang memang baik and tersangat jaga mak die sampai sanggup membelikan rantai emas atau ape jua perhiasan untuk ibu tersayang,betol tak...ecececece..

jadi kepada mereka yang masih ade lagi mak tu,diharap leh la berjasa pada orang tue sendiri bukan sesape pon kan...cemburu aku pada orang yang ade mak lagi..sob sob..(mood cedey aku datang la pulak)...akhir kata dari aku,

I love U mom........

p/s penaja: tak reti nak tulis sangat,support us..