Followers

Thursday, 17 May 2012

Ade Style Tak....?

video

salam,sume para hadirin semoga sihat senantiasa..hari ne saya nak update pasal si penyanyi Alexander Rybak yang dari Eropah ne a.k.a bersame 3 si gadis pengiring..memang takleh nak cakap ape la kan sebab bagi aku la..ok bagi akula die ne penyanyi yang ade style,suke main violin (dalam ayat Melayu-Biola)...pandai betol seyh die main violin,bukan la aku nak puji ape kan tapi kan kan ayat macam iye-iye jerr (yang sebenarnye impian aku tingin nak belajar violin pon,~ngehh ngehh)..ade hati lagi tu aku berangan...eh eh cuke ati la,tak salah kan kalo kite nak berangan siket kan kan-bek cepat korang angguk,kang tak pasal-pasal aku sekeh kang(peace no war-V)...

No comments:

Post a Comment