Followers

Friday, 21 October 2011

Poco2 Cabin on PT

video
Ok entry hari ne pasal rakan sekelas aku wat tarian pasal poco-poco..actually sepatutnya group aku yang wat tarian ne tapi ne last mase semua orang nak balek sempat lagi dorang menari jap,heheh lenggok badan sikit je takpe kan...aku dengan niat jahat(senyum macam pembunuh haha) sempat lagi rakam time dorang wat poco2 tu hehe jangan marah ye my classmate...video terbaik punye,tapi ade lagi nti ade mase aku upload lagi untuk korang ea,k boiii......

2 comments:

  1. hehe...yien suke wat poco2 ni wktu sekolah dlu...
    skrg dh x wat dah...
    sbb ade org kate haram kan...

    ReplyDelete